Tegneserier

Liste over tegneserier på vej!

Siden 1986 har jeg udgivet en meget lang række tegneserier, og på et eller andet tidspunkt, når der bliver tid, vil jeg lave en komplet liste.

Indtil videre er her til højre en foreløbig liste.

Atelieret  (1986)

New Roses Rock (1987)

Firbenenes by (1988)

Danmark besat (med Morten Hesseldahl og Henrik Rehr, Carlsen 1990-1995)

(genudgivet i samlet form Fahrenheit, 2010)

Gunnar (14 titler)

Kloge Hoveder (to samlinger fra Hovedland)

Nøglevogterne (2016-2017, to bind fra Forlaget Cobolt)

Menigmands guide til dommedag (Hovedland)

HCØ - kampen om videnskaben (med Henrik Prætorius, Peter Snejbjerg og Angelica Inigo, Cobolt 2020)

Kloge Hoveder i Weekendavisen

I perioden 2005-2020 tegnede jeg ugentligt i Weekendavisen om især videnskab. Her uddrag fra en sommerserie i 2019 om religionens opståen

DISNEYSERIER

I en årrække skrev jeg Disneyhistorier til Andebyuniverset, især til Jumbobøgerne. Blandt de bedste var dem, der endte med at blive tegnet af Flemming Andersen, f.eks. denne jubilæumshistorie om onkel Joakims lykkemønt.

KOLD KRIG

Når tiden tillader det, er jeg i gang med en 100 % nytegning af serien Kold Krig, som blev påbegyndt af Morten Hesseldahl og mig i 1990'erne, hvor den blev bragt som føljeton i B.T. De to første afsnit nåede at udkomme  som album, men på grund af tidspres nåede jeg dengang aldrig at gøre mig den umage med tegningerne, som historien fortjente. Det har også naget mig, at projektet aldrig blev ført til ende - men, måske, en dag, hvem ved...

Kold krig følger menensker gennem flere generationer i perioden 1946-1989. Udgangspunktet er fortsat Morten Hesseldahls oprindelige synopsis. Men at vende tilbage til gamle tekster og streger er samtidig en mulighed for ikke kun at tegne og fortælle på en ny måde tilpasset graphic novel-formatet, men også at føje nye detaljer til selve grundhistorien. F.eks. er der her tilføjet et lydspor, fordi en af personerne lytter til en jazzplade.